V petek, 19. januarja 2018 je Ravne na Koroškem obiskal minister za infrastrukturo dr. Peter Gašperšič z delegacijo. Na delovnem sestanku so se predstavniki lokalnih skupnosti in mladinske iniciative z ministrom pogovarjali o vzdrževanju državnih cest ter potekom projekta izgradnje 3. razvojne osi.

  Ob napovedanem obisku ministra za infrastrukturo dr. Petra Gašperšiča na Koroškem (v petek, 19. januarja 2018) bo seveda aktualno vprašanje, kdaj se bo tudi dejansko (v naravi) pričel postopek odkupa nepremičnin za gradnjo koroške hitre ceste. Prav tako bo minister glede na zamik nekaterih rokov Korošcem pojasnil, ali je časovnica pričetka izgradnje hitre ceste v oktobru 2019 še realna?

  Mladinska iniciativa za 3. razvojno os je v ponedeljek 20. novembra 2017 organizirala prireditev »Ambasadorji HOČ`MO CESTO!«, ki je potekala v Kulturnem centru Ravne na Koroškem. V sklopu tega je potekal strokovni posvet na temo »Kako bomo pripeljali 3. razvojno os na Koroško?« ter podelitev nazivov »Ambasadorji HOČ`MO CESTO« s kulturnim programom.

  Mladinska iniciativa za 3. razvojno os vas vabi na prireditev »Ambasadorji HOČ`MO CESTO!«, ki bo v ponedeljek, 20. novembra 2017 ob 10:00 v Kulturnem centru Ravne na Koroškem. V sklopu tega bo potekal strokovni posvet na temo »Kako bomo pripeljali 3. razvojno os na Koroško?« ter podelitev nazivov »Ambasador HOČ`MO CESTO« s kulturnim programom. Podrobnosti so navedene v priloženem programu.
  Častni gost prireditve bo predsednik Državnega zbora Republike Slovenije dr. Milan Brglez.
  Prireditev je odprta za javnost, zato vljudno vabimo vse zainteresirane, da se nam pridružite.
  Vljudno vabljeni!

  Program prireditve (.pdf)
  HOČ`MO CESTO!

  © 2017 Mladinska iniciativa za 3. razvojno os.